La 4a Fira del Caçador de Sant Fruitós rep la visita del poble d’Archidona

0
1081

La Fira del Caçador de Sant Fruitós de Bages ha omplert de gent, però sobretot de diferents races de gos, la plaça Alfred Figueras, el Bosquet i el camp de futbol aquest matí en la seva quarta edició.

Sant Fruitós ha rebut la visita de l’alcaldessa d’Archidona (Màlaga) Mercedes Montero Frías i de la seva regidora de festes, Isabel Alba, com a hostes d’un poble pioner que celebra la Feria del Perro des de fa 25 anys. El president de la Societat de Caçadors de Sant Fruitós, Cándido Pérez, explica d’on va sortir la invitació i agraeix a tothom l’esforç que ha fet per fer possible la Fira.

L’alcaldessa d’Archidona animava a viure l’oportunitat d’una fira d’aquest tipus que a més és un impuls per l’economia del poble.

La regidora de Festes d’Archidona, Isabel Alba explicava que el punt estrella de la Feria del Perro és la compra-venda.


L’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, deia que la Fira del Caçador és una aposta de futur per consolidar-se com a davanters i donar suport a la Societat de Caçadors del poble.

Tot i les quatre gotes que han caigut i el cel ennuvolat, la quarta edició de la fira ha començat a primera hora del matí amb mostra d’àguiles, tir amb arc i desfilada canina oficial, puntuable pel campionat Catalunya. Fins ben al migdia moltes persones han passejat per la zona i han gaudit de les exhibicions i del menjar. La Fira també ha fet un reconeixement oficial de raça als gossos podenc eivissencs. La 4a edició de la Fira del Caçador ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona, de l’Agrupació de Caçadors i Pescadors de Catalunya i la Federació Catalana de Caça.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí