La Festa Major Infantil de Sant Fruitós estrena l’inflable en forma de Màquina de Batre

0
1013

La tercera Festa Major Infantil El Batibull ha donat el tret de sortida a la Festa Major d’Estiu de Sant Fruitós de Bages, una festa familiar que té per escenari principal el Cobert de la Màquina de Batre i la renovada plaça Onze de Setembre.

El plat fort de la inauguració ha estat l’estrena de l’inflable en forma de Màquina de Batre que s’ha omplert d’aire després del compte enrere i d’una gran expectació dels centenars de persones que s’han reunit per veure com creixia. La nova atracció és de colors marrons i grocs i té una palanca amb temporitzador que puja i baixa. La nova estrena s’ha endut algun plor d’infant perquè a l’inflable s’hi ha d’entrar amb mitjons i alguns anaven amb sandàlies. L’inflable serà al Cobert demà i dijous a la tarda durant els actes del Batibull. Mira imatges o el vídeo de com creixia l’inflable al Facebook de Ràdio Sant Fruitós.

Abans que Món d’Oci inflés la Màquina de Batre dibuixat per Galdric Sala, Pep Callau i els Pepsicolen han capitanejat a centenars de famílies que seguien la cercavila al ritme dels tabalers Asmodaics i Goliaters. La Festa ha començat a dos-quarts de 7 de la tarda i un cop han tornat a sota el Cobert, La Nita i el Fruitós han après la coreografia de la cançó del Batibull. Els personatges de la festa també han preparat un pregó, que ha llegit Pep Callau per a totes les famílies que escoltaven.

El Batibull segueix dimecres 28 de juny a partir de les 5 de la tarda amb un taller i volada d’estels pels drets dels infants, una activitat que forma part del projecte ‘Fem créixer els drets dels infants’, organitzat per Cal Clic, l’espai socioeducatiu del municipi. A 2/4 de 7 la companyia El Pot Petit oferirà l’espectacle ‘Riallades…i Confeti’ que omplirà el cobert de música i colors.

També dimecres al Cobert, però a les 10 de la nit, es projectarà la pel·lícula ‘La, la, land, la ciudad de las estrellas’, escollida per votació popular dins dels actes de la Festa Major d’Estiu.

El correaigua serà el dijous 29 a partir de 2/4 de 7 de la tarda a la Plaça Onze de Setembre i al Cobert amb festa de l’escuma i l’animació de Jordi Callau.

Amb motiu de la festa de l’aigua, es prohibirà l’estacionament als carrers Eugeni d’Ors, Ramón i Cajal i Cervantes des de la 1 del migdia i fins a les 8 del vespre. Durant el recorregut (que està previst de 2/4 de 7 a 2/4 de 8 de la tarda) es realitzaran talls intermitents a la circulació pels carrers afectats esmentats anteriorment.

Si voleu saber més actes de la Festa Major d’Estiu els podeu trobar seguint l’enllaç.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí