50 estels volen pels drets dels infants al Batibull de Sant Fruitós

0
798

La Festa Major Infantil de Sant Fruitós de Bages seguia dimecres a la tarda al Cobert de la Màquina de Batre amb l’inflable i un taller d’estels. L’activitat formava part del projecte ‘Fem créixer els drets dels infants’, organitzat per Cal Clic, l’espai socioeducatiu del municipi.

El projecte es pot conèixer en una exposició a la Biblioteca fins divendres, en la qual també hi ha jocs que han fet els mateixos infants sobre la Festa Major Infantil, la residència El Lledoner i de la Biblioteca. A 2/4 de 7 la companyia El Pot Petit va fer ballar a tots els nens i nenes. Tot i el vent, el Cobert es va omplir de famílies que s’ho van passar la mar de bé cantant, ballant i jugant amb el confeti de Món d’Oci.

A la nit, cinema a la fresca mai més ben dit, però sota cobert en la programació de la Festa Major d’Estiu. ‘La, la, land’ va ser el film més votat i del qual van gaudir els cinèfils de Sant Fruitós.

El correaigua és avui a partir de 2/4 de 7 de la tarda a la Plaça Onze de Setembre i al Cobert amb festa de l’escuma i l’animació de Jordi Callau.

Amb motiu de la festa de l’aigua, es prohibirà l’estacionament als carrers Eugeni d’Ors, Ramón i Cajal i Cervantes des de la 1 del migdia i fins a les 8 del vespre. Durant el recorregut (que està previst de 2/4 de 7 a 2/4 de 8 de la tarda) es realitzaran talls intermitents a la circulació pels carrers afectats esmentats anteriorment.

Si voleu saber més actes de la Festa Major d’Estiu, els podeu trobar seguint l’enllaç.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí