Acaba el 3r Batibull de Sant Fruitós més que consolidat

0
1182
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La Festa de l’escuma posava ahir el punt final a la 3a edició del Batibull, amb una notable participació. La festa major Infantil tanca així la seva consolidació, amb cançó i personatges més que coneguts i un inflable estrenat per l’ocasió.

La tercera Festa Major Infantil El Batibull donava el tret de sortida a la Festa Major d’Estiu de Sant Fruitós de Bages el dimarts, una festa familiar que ha recuperat l’escenari principal del Cobert de la Màquina de Batre i la renovada plaça Onze de Setembre.

El plat fort de la inauguració va ser l’estrena emotiva de l’inflable en forma de Màquina de Batre que es va omplir d’aire amb una gran expectació dels centenars de persones que es van reunir al Cobert. Alguns infants valoren així l’infable.

Abans que Món d’Oci inflés el Cobert dibuixat per Galdric Sala, Pep Callau i els Pepsicolen havien capitanejat a centenars de famílies que seguien la cercavila al ritme dels tabalers Asmodaics i Goliaters. La Festa començava a dos-quarts de 7 de la tarda i un cop sota el Cobert, La Nita i el Fruitós aprenien la coreografia de la cançó del Batibull.

La Festa Major Infantil de Sant Fruitós de Bages seguia dimecres a la tarda al Cobert de la Màquina de Batre amb l’inflable i un taller d’estels. L’activitat formava part del projecte ‘Fem créixer els drets dels infants’, organitzat per Cal Clic, l’espai socioeducatiu del municipi. El projecte es pot conèixer en una exposició a la Biblioteca fins divendres, en la qual també hi ha jocs que han fet els mateixos infants sobre la Festa Major Infantil, la residència El Lledoner i de la Biblioteca. A 2/4 de 7 la companyia El Pot Petit va fer ballar a tots els nens i nenes. Tot i el vent, el Cobert es va omplir de famílies que s’ho van passar la mar de bé cantant, ballant i jugant amb el confeti de Món d’Oci.

A la nit, cinema a la fresca mai més ben dit, però sota cobert. ‘La, la, land’ va ser el film més votat i del qual van gaudir els cinèfils de Sant Fruitós dins de la programació de la Festa Major d’Estiu.

El correaigua i la festa de l’escuma amb animació de Jordi Callau, tancava els actes de la 3a Batibull i donava pas a la resta de la programació de la Festa Major d’Estiu. La Banyada Nocturna, tot i el fred, obria de nit les portes de les piscines municipals per recaptar fons per la cavalcada de reis.

Avui divendres al vespre, La colla de diables Asmodaics i Goliaters tornaran a representar l’espectacle ‘Boca de l’infern’ després de 2 anys. Això serà a partir de les 11 de la nit al Cobert de la Màquina de Batre i la història del monestir de Sant Benet amb les 3 bèsties Abygor, Agamon i el Murmur i les bruixes, acabarà amb un castell pirotècnic.

Abans de l’espectacle i del concert de Gossos, però, hi haurà l’esperada Festa Andalusa, de l’escola Lourdes Jimenez i la posterior actuació del Grup Dorao a la pista del Bosquet. A les 6 de la tarda al camp de futbol hi haurà la Holi-party d’adolescents.cat amb els DJs Ernest Codina i Roger Carandell.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí