Les Brucardes celebra la Festa Major aquest cap de setmana

0
730

El barri santfruitosenc de les Brucardes s’omplirà aquest cap de setmana d’esport, música i activitats familiars en la seva Festa Major.

Petits i grans podran gaudir de dos dies plens d’actes que donaran el tret de sortida aquest dissabte, amb la matinal esportiva amb campionats de bàsquet i futbol a la nova pista poliesportiva municipal, que es va inaugurar el passat mes de maig. El mateix matí, i després d’un esmorzar per a tots els participants, es jugarà un torneig social de pàdel.

La tarda de dissabte serà el moment dels més petits, que podran gaudir dels inflables i al vespre es celebrarà una botifarrada popular amb música en directe amb el grup K-melot.

Per tancar un cap de setmana festiu, el veïns del barri han organitzat, per diumenge, la ja tradicional arrossada popular que enguany estarà amenitzada pel concert en directe del duet Ribot-Canals.

Aquest diumenge, però, també comencen els actes de la Festa Major de Pineda de Bages, amb una caminada i esmorzar popular. La resta d’activitats es duran a terme el cap de setmana del 22 i 23 de juliol, amb una sardinada popular, missa i vermut, i una festa per a tots els nens i nenes.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí