Protecció Civil signa un conveni amb l’ajuntament

0
914

Des d’aquest mes de juliol, l’Ajuntament de Sant Fruitós i Protecció Civil del municipi han signat un conveni, vigent fins el 2020, per tal de regular les intervencions al municipi. En el document s’estableix una col·laboració entre ambdues parts que garantitza que el grup de voluntaris dugui a terme tasques de “serveis preventius, serveis d’informació al ciutadà, suport a altres operatius i possibles emergències“, tal com explica Raul Hernández, un dels impulsors del grup de Protecció Civil de Sant Fruitós de Bages. Per la seva banda, el consistori col·labora econòmicament per assegurar que el servei es pugui realitzar. El conveni, doncs, marca que durant el 2017, la despesa destinada a Protecció Civil és de 2.000 euros – destinats sobretot a la formació dels voluntaris – i pels anys següents és de 4.000 euros.

Des de l’associació asseguren que el conveni suposa “un benefici pel municipi“. N’hem parlat amb Raúl Hernández, que també ens explica amb més detall la seva tasca i com s’organitzen:

El grup de voluntaris va néixer el passat mes de novembre amb l’objectiu de realitzar tasques de suport en la seguretat del municipi. Des de llavors, ja han col·laborat activament en molts actes i també en l’incendi del passat mes de juny. Al ple municipal d’aquest mes de juliol tots els grups municipals van felicitar l’associació per la seva feina i van donar-los la benvinguda com a nova entitat.

 

Imatge de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages. A l’esquerra, l’alcalde Joan Carles Batanés, i a la dreta, impulsor de protecció civil Raul Hernández.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí