Ràdio Sant Fruitós canvia la veu d’informatius

0
950

La ràdio de Sant Fruitós de Bages emet un informatiu setmanal des de l’arribada d’OnaBages-OnaMoianès ara fa més de dos anys. La informació també es pot recuperar a través del portal digital i les xarxes socials, una eina des d’on rebem el vostre feedback. A principis de juliol, Ràdio Sant Fruitós va viure el relleu d’informatius amb l’estrena de la periodista Ylènia Morros. Aquestes són les paraules d’agraïment que ha volgut transmetre la nostra companya, Núria Closas.
 
“Dues festes majors, plens maratonians, més d’un ensurt amb incendis i un gran nombre d’entrevistes i notícies. Ha sigut un gran repte professional i alhora personal per mi ser responsable del contingut informatiu de Ràdio Sant Fruitós. Des de l’espai que m’han cedit els companys, vull agrair el bon acolliment que he tingut a Sant Fruitós de Bages i a totes les entitats, càrrecs polítics i persones a títol personal que heu contribuït a la seva programació. Ara carrego la motxilla a l’esquena per viure una altra oportunitat professional amb nous reptes i de ben segur moltes aventures. La Ylènia pren el compromís de seguir amb els informatius, una periodista jove i amb bagatge radiofònic que té l’ímpetu que exigeix un mitjà de proximitat.
Ràdio Sant Fruitós seguirà sent la meva ràdio local de referència i seguiré col·laborant en la mesura del possible amb OnaBages-OnaMoianès i l’Associació Ràdio Sant Fruitós.
Us animo a escoltar i a col·laborar al 107.5 FM. El vostre suport dona sentit al periodisme de proximitat i ens transmet energia al petit -però molt gran!- equip que formem Ràdio Sant Fruitós.

Salut i molta ràdio!”

 
 
Imatge d’Agustí Masana. A l’esquerra Núria Closas i a la dreta Ylènia Morros.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí