Mireia Pintó i Arcattia clouen el 23è Festival de Música Clàssica de Sant Fruitós de Bages

0
884
Concert Música Clàssica

El pes de l’amor a la música i el que aquest significa per l’ésser humà és el protagonista de l’última nit del cicle de concerts del XXIII Festival Internacional de Música Clàssica de Sant Fruitós de Bages que, per segon any consecutiu, s’ha celebrat al recinte de Sant Benet.

Paraules d’amor, dels compositors Purcell, Haydn, Wagner i Schumann, han omplert l’espai de La Fàbrica en l’últim concert del festival. La mezzosoprano Mireia Pintó i l’ensemble Arcattia van ser els protagonistes de la vetllada i els encarregats d’interpretar quatre cançons del classicisme i del romanticisme amb peces dels prodigiosos compositors. No hi podia faltar, tampoc, la cançó que posa el nom al programa de concert que tancava el festival. Així, el conjunt va interpretar “Paraules d’amor”, de Joan Manuel Serrat, en l’últim bis abans d’acomiadar-se del públic i de l’edició d’enguany.

Amb aquest concert es tanca, aquest dijous, una edició amb un cartell immillorable: i és que Duo Baldo, Ainhoa Arteta i Bronevetzky han estat alguns dels artistes convidats.

El festival d’enguany, a més, ha estrenat la junta de l’Associació de Música Clàssica de Sant Fruitós renovada i formada per Pep Creus, Carme Prat, Josep Baulenas, Pilar Garriga, Vladislav Bronevetzky i Mireia Pintó, com a presidenta.

La 23ena edició té un pressupost de 40.000€ –2.000 més que l’any anterior–, 11.000 dels quals els posa l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages. A banda, el Memorial compta amb espònsors potents i l’aportació derivada de la venta d’entrades.

Al final de l’informatiu, a l’entrevista de la setmana, parlarem amb Mireia Pinto, presidenta de la junta de l’Associació de Música Clàssica de Sant Fruitós que ens farà una valoració d’aquesta edició.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí