Sant Fruitós recupera la Festa de l’Esport

0
1142

Sant Fruitós recupera la Festa de l’Esport que s’havia celebrat al municipi anys enrere. I aquest juliol, a més, s’ha obert el termini per presentar les candidatures d’enguany.

La voluntat del consistori és reconèixer el treball dels esportistes del municipi en una festa on tinguin cabuda entitats, empreses, escoles i persones a títol individual que organitzen o competeixen en activitats esportives de totes les modalitats.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Fruitós, Tomás Casero, assegura que la Festa de l’Esport vol involucrar a tothom i ser una festa de reconeixement pels esportistes del poble:

La festa se celebrarà el proper divendres 6 d’octubre, en el marc del festival Benet Games de Sant Fruitós. En aquesta festa es premiarà als esportistes i persones vinculades al món de l’esport, pels seus mèrits durant la temporada finalitzada 2016/17 o durant el 2016 en el cas de les competicions que tenen lloc durant un any natural.

Qualsevol club, entitat, Consell Esportiu o persona a títol individual pot presentar les seves candidatures en les diferents categories fins el proper 1 de setembre.

Es reconeixeran els esportistes més destacats absoluts, de base i escolars, i també els millors equips o col·lectius absoluts i de base.

En aquestes categories es valorarà l’èxit, la trajectòria o el resultat aconseguit durant la temporada. A banda, també es farà un reconeixement a les categories de Millor organització d’un acte o activitat esportiva, Reconeixement a un equip o esportista individual històric, tècnic més destacat, on es premiarà l’excel·lència en esports de base, competició o elit. En aquest cas es valorant tant l’aspecte de rendiment esportiu com de transmissió de valors i del compromís amb l’esport. I també es donarà el premi al mèrit esportiu, on els premiats poden ser clubs, equips o esportistes a títol individual.

 

Imatge. Campionat de bàsquet cadet del 2015. Isidre Fotografia

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí