El Live Music Navarcles escalfa motors per la festa major

0
964

Torna el Live Music Navarcles, el festival de música rock que arriba a la seva 4a edició, després de néixer el 2014 en homenatge als músics Pere Gutiérrez i Rafa Serrano. Comença aquest dissabte, i ho fa escalfant motors per la Festa Major de Navarcles, i continua diumenge amb un taller de grafits i una festa dels anys 70.

Any rere any, el festival suma novetats i amplia l’oferta de música i tallers que ofereix. El que va néixer com un homenatge, aquest any es consolidarà com el festival que dona el tret de sortida a la festa gran del municipi. Ja té una data i un lloc fixes: el primer cap de setmana d’agost a la Font Nova, un espai que permet una gran afluència de gent i que té moltes ombres per resguardar-se de les altes temperatures d’aquests dies.

Al llarg de tot el cap de setmana, doncs, el Live Music oferirà activitats per els nens i nenes, concerts durant tot el dissabte, la II trobada de pintors diumenge al matí i la nit de Disco dels anys 70, que clourà el festival. Els organitzadors destaquen l’ajuda de l’Ajuntament de Navarcles i la fundació Ibada Fesmana, així com els comerços que han col·laborat per elaborar el programa informatiu.

A Radio Sant Fruitós – Ona Bages en parlem amb els organitzadors Antonio Jiménez, Manel Jiménez i Montse Roig, que ens expliquen amb tot detall en què consistirà el festival:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí