Navarcles prepara una Festa Major plena de novetats

0
1056

MARC MORERA.-

Arranca una nova edició de la Festa Major de Navarcles, aquest any carregada de novetats com el Frikibingo, el cercatasques, el concert de la banda Gertrudis i moltes altres activitats. Però des de fa uns anys, el municipi veí compta també amb la Festa Alternativa de Navarcles, que s’organitza en paral·lel a la festa oficial.

La festa comença demà dissabte 5 d’agost amb les 12 hores nocturnes de pàdel i acabarà dimarts 15 amb un espectacle per a tots els públics on la màgia i les sorpreses seran el plat principal. Una festa que destaca per la seva diversitat d’actes i activitats per a totes les edats, des de l’aquafest –que consistirà en un espectacle per als més petits de la casa– fins a la tradicional ballada de gegants.

La principal novetat d’enguany és el frikibingo. Directe des de Sallent, arriba a Navarcles un bingo que com el seu nom indica, no serà un bingo qualsevol. I és que en comptes de cantar números i dir “línia”, s’hauran de cantar cançons i ballar per aconseguir la victòria. Però aquesta no és l’única novetat, sinó que torna el cercatasques amb més força que mai. La xaranga Protons farà ballar a tots els participants en un acte que es recupera després de molts anys. La gimcana n’és una altra. Enguany, arriba amb noves proves i nous reptes que no s’havien fet en anteriors edicions. Sota el nom de “improvisa’t”, aplegarà grups de participants que hauran de superar les proves per tot el municipi. Un acte que també s’espera amb moltes ganes és la cursa d’andròmines aquàtiques, una de les insígnies de la festa major navarclina,  i el ja veterà concurs de paelles per colles. Totes aquestes activitats seran organitzades pel consell de joves, conjuntament amb el consell d’adolescents. Èric Grau, membre de l’entitat, ens ho explica:

La festa major d’enguany també porta moltes més activitats per a joves. La festa Holly serà un dels actes més esperats i que omplirà de colors el pàrquing de camions. També ho serà la trobada a la fresca que aquest any s’ha reduït a només una nit. Així, la festa, animada pel dj local de Navarcles “xipirón”, tindrà lloc dilluns, al pàrquing de camions, des de 2/4 de 12 de la nit fins a 2/4 de 6 del matí.

Però des de fa uns anys, Navarcles ha apostat per un programa diferent organitzat per la FAN, la Festa Alternativa de Navarcles. Sota el lema “Desfibril·la Navarcles” aposten pel grup de música Sherpah com a cap de cartell pel dissabte 12. Els actes comencen el proper dimarts 8 i s’estrenen amb una dormida al tram sud del carrer Nou, un dels principals carrers del municipi, on també es premiarà el pijama i l’habitació més originals. Els segueix una nova edició de l’anomenat “Humor Amarillo”, un acte que vol divertir a tots els participants a través de les diferents proves que hi haurà.

Aleix Soler, membre de la FAN explica el significat de l’eslògan “Desfibril·la Navarcles”:

Des de l’organització d’ambdues festes desitgen a tots els navarclins i veïns que s’hi acostin una bona festa major. Per a més informació sobre aquesta edició, podeu visitar la pàgina web www.navarcles.cat.

 

Imatge del cartell d’enguany. Ajuntament de Navarcles.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí