La biblioteca de Sant Fruitós de Bages fomenta la lectura infantil

0
1486

L’estiu és sinònim de lectura. Petits i grans aprofiten les vacances per llegir els llibres que tenen pendents i descobrir-ne de nous. La Biblioteca de Sant Fruitós de Bages ho sap i celebra un concurs infantil per animar, encara més, als petits lectors del municipi. “Cada lectura, una aventura” és el lema d’aquesta segona edició que s’acaba el proper dilluns 4 de setembre.

L’objectiu del centre és el d’animar als santfruitosencs d’entre 3 i 13 anys a participar-hi per tal de fomentar els hàbits lectors en aquesta franja d’edat. El procés és simple. Els participants escullen un llibre d’interès propi o de la guia de recomanacions que la biblioteca prepara per a cada franja d’edat. Per cada llibre llegit, hauran d’omplir una butlleta de participació donant la seva opinió sobre el títol escollit. Amb totes les que recullin des de la direcció, es farà un sorteig el dimecres 6 de setembre on es premiarà cada categoria d’edats.

La directora de la Biblioteca de Sant Fruitós de Bages, Conxita Fenoy, explica que l’origen d’aquest concurs és que ambdues parts, biblioteca i lectors, puguin recomanar-se llibres. Així, a més, el centre està al corrent de quines lectures agraden més per poder elaborar noves recomanacions. Fenoy assegura que “d’aquesta relació en surten uns llistats molt interessants“:

El nom dels guanyadors se sabrà el dimecres 6 de setembre, en una festa que organitza la biblioteca per fer una trobada de lectors i famílies. Fenoy ho explica:

Des del 26 de juny ja són més de 70 els lectors que han participat al concurs. Les inscripcions, però, segueixen obertes fins dilluns vinent.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí