Els santfruitosencs poden escollir l’obra de teatre que veuran a Barcelona

0
782

Com ja és habitual, l’Ajuntament de Sant Fruitós programarà, per aquesta tardor, una sortida amb autobús per a poder gaudir d’una obra teatral a Barcelona. En aquesta ocasió, l’ajuntament vol que sigui la ciutadania qui esculli l’espectacle que vol veure i per aquest motiu s’ha creat una enquesta en línia oberta a tothom.

De moment, s’ha fet una preselecció de tres: Cabaret, Calígula i Dirty Dancing.

Cabaret, que es representa al teatre Victòria, és la primera de les propostes. Aquest clàssic del teatre musical del segle XX està protagonitzat per Elena Gadel, Ivan Labanda i Alejandro Tous acompanyats per més de 20 actors i una banda de nou músics en directe. Si s’escull aquesta opció, l’entrada i el transport tindria un cost de 53 euros.

La segona proposta és l’obra del francès Albert Camus Calígula, que es representa al Teatre Romea amb Pablo Derqui com a protagonista i amb el santfruitosenc Bernat Quintana entre el repartiment. En aquest cas, l’opció completa valdria 27 euros.

I la darrera proposta és el mític musical Dirty Dancing que porta el millor dels 80 al Teatre Tívoli de Barcelona. Aquesta obra valdria 49 euros, incloent l’anada i tornada des de Sant Fruitós de Bages.

L’enquesta estarà oberta fins el proper diumenge 24 de setembre. Després, l’Ajuntament informarà de l’obra guanyadora i de la data programada per a realitzar la sortida.

Podeu votar aquí.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí