Com afecten les obres de la passera de la C-16c?

0
778

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages va iniciar les obres de la passera de la C-16c el passat 15 de setemebre. Els empresaris, però, tenien dubtes sobre si aquesta acció afectaria o no a la mobilització de la zona. És per aquest motiu que l’ajuntament va els ho va explicar.  Així, una quinzena de representats d’empreses dels polígons Riu d’Or-Casanova i de Sant Isidre de Sant Fruitós de Bages van assistir a una sessió informativa per tal de conèixer els detalls de l’obra de construcció de la passera sobre la C-16c i les afectacions que comportaran.

Per la seva banda, els empresaris consideren aquesta nova infraestructura una millora pel municipi i que servirà per resoldre el problema de mobilitat que hi ha per a creuar la carretera d’una forma segura. Tot i això, també estan preocupats per la mobilitat rodada de clients i proveïdors mentre durin les obres. En aquest sentit, tan l’Ajuntament com la direcció de l’obra, es van comprometre a mantenir informades a les empreses en tot moment i a mostrar-se oberts a solucions de millora en els diferents estats de l’obra.

A la sessió van prendre-hi part el regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, Xavier Racero, l’arquitecte municipal, Joan Anglada, i dos representants de l’empresa encarregada d’executar el projecte.

Les obres de la passera sobre la c-16c van començar el passat 15 de setembre i han de finalitzar per contracte el 31 de desembre d’enguany.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí