Sant Fruitós veurà “Dirty Dancing” al Tívoli

0
854

The time of my life” és la mítica cançó del musical dels anys 80, Dirty Dancing. Una pel·lícula que, malgrat el petit pressupost del que disposava i el poc renom dels actors en aquell moment, va ser tot un èxit a tot el món.

El teatre Tívoli de Barcelona acull aquesta tardor el musical i des de Sant Fruitós, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament ha programat una sortida a la capital per veure’l. La cita serà el dissabte 16 de desembre i té un preu de 39€. Això inclou el transport en autobús i l’entrada a platea per veure l’obra.

Ja és tradició que els santfruitosencs facin una sortida al teatre. Aquest cop, des del consistori va apostar per la participació ciutadana a l’hora d’escollir la millor opció. Així, per un 44,4% dels vots, els participants van escollir Dirty Dancing per davant de Cabaret (amb el 38,9% dels vots) i Calígula (amb un 16,7%).

L’autobús sortirà a 1/4 de 9 del vespre des del Nexe-Espai de Cultura. Les inscripcions estan obertes fins el 20 de novembre a la mateixa Àrea de Cultura (C/Padró, 74).

La trama

La Baby, filla d’una rica família, passa les seves vacances amb els seus pares i germana a l’Estat d’Oregon. S’enfronta a un món que li és completament aliè, el de la dansa. Tot i el desacord del seu pare, la Baby té una història d’amor amb en Johnny, un dels professors de dansa de la institució, d’un entorn social molt diferent al d’ella.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí