El PSC de Sant Fruitós rebutja l’aplicació del 155 i demana eleccions

0
937

El portaveu del grup municipal i 1r secretari del PSC a Sant Fruitós de Bages, Tomàs Casero, es posiciona en contra de l’aplicació de l’artícle 155 i d’una Declaració Unilateral d’Independència. En canvi, demana unes eleccions i una reforma constitucional “urgent” per sortir de “l’atzucac”, tal com ha assegurat en una entrevista a Ràdio Sant Fruitós.

D’aquesta forma, el socialista creu que la millor opció és celebrar unes eleccions perquè el poble pugui decidir.

Pel que fa a la carta que ha enviat ERC de Sant Fruitós a l’alcalde demanant que es replantegin el pacte de govern, Casero assegura que “és la opinió d’Esquerra i que no és pas la primera vegada que fan declaracions d’aquest tipus”.

Així, el secretari del PSC a Sant Fruitós afirma que no hi ha cap motiu per trencar el pacte de govern ja que, fins ara, la convivència ha estat “molt profitosa” i el compromís és amb el municipi i va més enllà de les seves posicions respecte el sobiranisme. Afegeix que “són un partit seriós” com esperen que ho sigui Gent fent Poble.

A nivell personal, Casero creu que d’aquí a divendres -data que el Senat debatrà l’aplicació de l’artícle 155- tothom ha de “posar seny”, ja que “la situació actual no porta enlloc”. És per aquest motiu que, reitera, aposta per unes eleccions i una reforma constitucional entre tots per “començar de zero”.

De moment, però, Sant Fruitós celebrarà avui un ple extraordinari amb motiu de l’artícle 155. Serà a les 9 del vespre a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí