Eternam presentarà divendres el futur tanatori i crematori de Sant Fruitós de Bages

0
1013

L’empresa Eternam Serveis Funeraris presentarà la proposta definitiva del primer tanatori i crematori de la comarca aquest divendres 10 de novembre. Es farà al Nexe-Espai de Cultura, a les 8 del vespre, i s’exposarà una sessió informativa i participativa oberta a tots els interessats per tal d’explicar les característiques d’aquesta nova instal·lació i fer coneixedors als assistents de tots els detalls que considerin oportuns.

Per tal de fer més real el projecte, durant la presentació es podrà veure una maqueta en 3D del futur equipament que posteriorment també serà visible al vestíbul de l’Ajuntament. Així, l’empresa adjudicatòria del projecte serà l’encarregada de donar els detalls del projecte executiu del futur equipament per tots els veïns que hi estiguin interessats.

L’empresa Eternam Serveis Funeraris va ser l’única que es va presentar al concurs per a la concessió del tanarori-crematori que s’ha de construir a Sant Fruitós de Bages. De moment, s’espera que rebin la llicència d’obres i d’activitats a finals d’any per poder iniciar les obres a principis del 2018. El macroprojecte s’ubicarà al costat del cementiri municipal i ocuparà 1.600m2.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí