Sant Fruitós obre set expedients per abocaments incívics

0
777

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha obert set expedients sancionadors a veïns que han realitzat abocaments incívics a la via pública. Els veïns han infringit, així, l’ordenança municipal de la gestió de residus, que es va aprovar en el ple del 15 de juliol de 2016.

Les principals infraccions que s’han expedientat són per l’abocament de residus en punts no establerts, principalment fora dels contenidors. Les sancions per aquestes accions incíviques comportaran als infractors el pagament de multes d’entre 60 i 1.500 €. L’Ajuntament ha senyalitzat amb rètols informatius els punts on s’han detectat aquestes infraccions per tal de recordar la legislació vigent a la població i així poder evitar aquestes accions incíviques.

Recorden que no està permès abandonar cap tipus de residu a la via pública i és obligatori utilitzar els contenidors corresponents o la deixalleria municipal. En cas de necessitar desfer-se d’objectes voluminosos, cal trucar al 93 878 97 00 per tal de sol·licitar aquest servei especial de recollida.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí