APAES es reuneix amb la nova Delegada del Govern

0
696

L’Associació de Parcs d’activitat Empresarial de Sant Fruitós de Bages (APAES) s´ha reunit amb la nova Delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà.

Els membres de la Junta Directiva d´APAES van presentar l´entitat que aglutina el teixit empresarial del municipi de Sant Fruitós de Bages. La reunió també va servir per establir el contacte amb la nova Delegada del Govern i d´aquesta manera exposar els temes que des de l´entitat s´estan treballant.

El president de l´entitat Enric Torres va comentar “la necessitat de disposar d´infraestructures adequades i a l´alçada de les demanades de les empreses instal.lades al municipi, que al mateix temps serveixin per captar noves inversions”. Es van tractar temes com el desplegament de fibra òptica a les zones industrials i el clam unitari des del territori en referència a la situació dels eixos viaris de comunicació i la possibilitat de continuar amb l´ aplicació dels descomptes de la C-16 un cop finalitzades les obres de la C-55.

La delegada del govern, Laura Vilagrà va recollir aquestes inquietuds i va destacar l´esperit d´unitat al territori i els esforços tant a nivell públic com privat per aconseguir visualitzar les comarques de la Catalunya Central com un territori vertebrador de projectes econòmics i empresarials importants per al país.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí