Continuarem amb fred, reapareixeran les boires al pla de Bages

0
1026

DAVID COMAS.-

Estem tenint dies molt freds, ahir les temperatures mínimes es van situar entre els -6 i els -8ºC a gran part del Pla de Bages. Fins a -8ºC es van enregistrar a Artés, -7ºC a Súria i a Sallent i moltes poblacions al voltant dels -6ºC com són Sant Fruitós, Sant Vicenç de Castellet, Fals…Santpedor, Manresa i el Serrat de Castellnou van assolir els -5ºC. Avui les temperatures mínimes han baixat de nou i s’han mogut entre els -3 i els -6ºC però amb la diferència que a última hora de la matinada s’hi ha posat la boira per sota de cotes inferiors a 500m, deixant un ambient molt fred i humit. A última hora del matí la boira ja serà història i el sol predominarà amb unes temperatures màximes entre els 9 i els 11ºC en general. Quan caigui la nit la temperatura es tornarà a desplomar i demà ens llevarem amb temperatures negatives arreu novament. Podem tenir alguns bancs de boira al pla de Bages, però de nou el sol s’imposarà a mig matí amb temperatures al migdia un xic més altes que les d’avui.

A partir de dijous els núvols es faran protagonistes al final de la tarda i les temperatures mínimes tindran tendència a pujar a partir de llavors amb glaçades menys severes.

Foto: Bancs de boira s’han format aquest matí a gran part del Pla de Bages, deixant un matí amb un alt nivell d’humitat i una sensació de fredor acusada. Petites turbulències a baixa alçada han provocat aquest aspecte “fantasmagòric”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí