Quim Masferrer portarà a Sant Fruitós la tragicomèdia “Temps”

0
1303

L’actor, director i presentador Quim Masferrer portarà al Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages
la tragicomèdia “Temps”, un monòleg que barreja l’humor i la tristesa quan parla de la vida i la mort.

L’obra es farà el 20 de gener, a 2/4 de 10 del vespre i s’emmarca en els actes de la Festa Major d’hivern de Sant Fruitós de Bages.

Aquesta tragicomèdia, en forma de monòleg, mostra als espectadors les reaccions d’un home al saber que li queden 90 minuts de vida. La peça, creada i interpretada per Masferrer i amb direcció de Ramon Fontserè, és una barreja d’humor i tristor i ens parla de la vida i alhora de la mort.

Li acaben de comunicar que li queden 90 minuts de vida. Una hora i mitja de la més autèntica i plena llibertat que mai podrà gaudir un ésser humà. La llibertat de passar comptes, de dir de veritat tot el que pensa, de ser sincer per una vegada. La llibertat de saltar-se les normes polítiques, socials i morals. La llibertat de qui no es pot empresonar, ni multar, ni imputar, ni castigar. Una hora i mitja d’intensa tristesa, de crítica desbocada, d’ironia, de comiats, planys, records, olors, amics, paisatges… que mai més no sentirà. Desitjos insatisfets, tot allò que no ha pogut fer ni podrà fer mai. Un cúmul de ràbia, rancúnia, venjança… la llibertat de riure’s del mort, d’ell mateix, i de qui el vetlla, el públic. La tragicomèdia de la vida en 90 minuts. S’obre el teló. Comença el compte enrere.

Les entrades es posen a la venda aquest divendres 15 de desembre al preu de 15€ i es poden comprar a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, al Nexe-Espai de Cultura i a la Biblioteca Municipal.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí