L’Ajuntament de Sant Fruitós reconeix la trajectòria de 13 empreses del municipi

0
883

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages va fer, dimarts passat al vespre, un acte de reconeixement a la trajectòria de diverses empreses del municipi. Amb aquest reconeixement, que es va fer a Sant Benet, el consistori va voler posar en valor el teixit empresarial del poble i alhora reconèixer la història d’aquestes empreses. Concretament destaca la llarga trajectòria de 13 empreses i un reconeixement especial a quatre iniciatives empresarials més.

El guardó pel recorregut empresarial més llarg ha anat a parar a mans de Fusteria Puigdellívol, pels seus 281 anys de historia des de la seva fundació. En el grup de més de 100 anys d’història s’ha guardonat a Rosendo Valls i Successors, pel seu 115è aniversari, a Boixadors Envasos Metàl·lics pels seus 107 anys d’història i a Transvall en l’any del seu 103 aniversari.
L’empresa Altimira Pintors ha estat reconeguda en l’any del seu 75è aniversari. Pel que fa a empreses amb 50 anys de trajectòria s’ha guardonat a les empreses Dayco Automotive Sucursal en España i a Elèctrica Industrial LO-AL, S.L. Finalment, en el grup de 25 anys els felicitats han estat Difoprint, S.L, Farmaban, S.A, Formularis Viñas, S.A, P&B Instruments-Técnicas de Medida y Control S.L, Mikalor Fastening Solutions i Estud’idea.

A banda de premiar la trajectòria empresarial d’algunes activitats del municipi, l’Ajuntament també va concedir quatre premis especials. Món Sant Benet va rebre un reconeixement per la promoció i projecció del territori, l’empresa Agrocat va ser guardonada amb el premi “Sostenibilitat i RSC”; el
premi a la conservació de la cultura i les tradicions va anar a parar a mans de Forn de Cabrianes i finalment la residència per a la tercera edat l’Onada S.L. es va endur el guardó com a empresa concessionària de serveis.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí