Canvi de temps important per Reis

0
827

DAVID COMAS.-

Les temperatures estan sent molt suaus aquests primers dies de l’any 2018 i avui en serà un clar exemple. Després d’enregistrar temperatures mínimes d’entre 5 i 7ºC a la comarca esperem un migdia i una tarda molt agradables amb temperatures màximes que s’enfilaran per sobre dels 15ºC a tot el Bages, fins i tot fregant els 17ºC o 18ºC a les zones de menor alçada de la comarca com al Pont de Vilomara, Sant Vicenç de Castellet o Monistrol de Montserrat. Els núvols alts seran força abundants al llarg de la jornada, però permetran que els sol llueixi, amb poca intensitat això sí. El vent de ponent pot bufar entre el migdia i la tarda amb ràfegues de 30 a 40km/h.

De cara a demà dijous els núvols prims seran menys espessos i les temperatures seran semblants a les d’avui, les màximes una mica més baixes. El vent de ponent pot bufar amb ràfegues d’entre 30 i 40km/h novament, sobretot en zones elevades. El temps es vol complicar entre el dia 6 i el 7 de gener amb moltes probabilitats de pluja, que pot caure amb ganes a la Catalunya central. La cavalcada de Reis quedaria al marge, ho seguirem!

Foto: La lluna fotografiada ahir des del Serrat de Castellnou. Les condicions de bona visibilitat la feien especialment brillant i amb molt contrast.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí