Sant Fruitós executarà obres de millora a la via pública pels vianants

0
667

Facilitar els desplaçaments per a les persones amb mobilitat reduïda, augmentar la seguretat dels vianants i millorar la mobilitat dels usuaris que utilitxin cotxes o carrets per anar a comprar són els principals motius que han dut a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages a fer treballs de millora a la via pública.

En concret, al municipi hi ha 13 punts on s’iniciaran les obres de supressió de barreres arquitectòniques. En la majoria d’aquests espais es rebaixaran les voreres on a hores d’ara no hi ha baixadors i en algun d’ells s’alçarà la calçada amb una base de llambordes, així els vianants no hauran de baixar de la vorera.

Concretament es millorarà el carrer Ramón i Cajal amb cantonada amb els carrers Albéniz, Cervantes i Eugeni d’Ors; el carrer Arquitecte Gaudí cantonada amb els carrers Albéniz, Cervantes i Germán Duran; l’avinguda Bertrand i Serra amb carrer Jacint Verdaguer; el carrer Rius i Taulet amb el carrer General Prim; el carrer Casajoana amb l’avinguda Joan Sanmartí; l’avinguda Sant Joan amb el carrer Eugeni d’Ors i amb la plaça Alfred Figueras i al carrer German Duran cantonada amb el carrer de la Pesca.

A banda, també es realitzaran treballs de senyalització i es millorarà la visibilitat movent els contenidors que priven la visibilitat en determinats punts. Per poder fer-ho, s’han tingut en compte les zones més transitades del municipi.

Està previst que les obres s’inicïin aquesta setmana i s’executaran en un període de 10 setmanes. El cost dels treballs per tal de realitzar aquestes millores és de 97.600€.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí