7 d’Arròs torna amb deu dies de degustacions

0
954

Un any més s’acosta la Festa de l’Arròs que, enguany, se celebra l’11 de febrer. Aprofitant que s’acosta la data, i per fer anar obrint boca, un grup de restauradors del poble s’uneixen per homenatjar el producte protagonista: l’arròs. Aquest és el tercer any que es fa i durarà fins a 10 dies -igual que l’any anterior, que són tres més que en la primera edició.

Així, de l’1 al 11 de febrer es poden degustar plats d’arròs en els establiments adherits i també omplir les caselles de la guia que es pot recollir en els mateixos locals per guanyar productes i participar en un sorteig d’una nit d’hotel per a dues persones a l’Hotel Món Sant Benet.

De què es tracta?

Qualsevol client pot agafar una guia, on hi ha un total de sis caselles, que s’hauran de segellar a l’establiment adherit després d’haver escollit un plat del menú o carta que porti l’arròs com a ingredient.

El primer i el segon segell encoratgen al consumidor a seguir participant. El tercer t’obsequia amb una ampolla de 2L d’Oli Verge Extra Arbequina. Amb el quart segell, se suma una ampolla de VI de D.O. Pla de Bages (Abadal). Si en marques un més, obtens una ampolla de cava (Muscandia). I, finalment, amb l’últim segell participes en el sorteig d’una nit d’hotel per a dues persones a l’Hotel Món Sant Benet.

Un cop acabat el repte, el consumidor haurà d’esperar fins l’1 de març per a l’entrega d’obsequis. Serà al Nou Celler (C/ Nou, 11) a 2/4 de 9 del vespre. Cal tenir en compte, però, que la normativa estableix que només es pot segellar dues vegades el mateix establiment (i no seguits) i només un establiment podrà tenir els dos segells a la guia.

Més que arròs

A banda, el dijous 8 de febrer s’organitza un Tast Maridatge amb arròs del Molí de Pals i vins del Celler Collbaix. Serà a les 8 del vespre, al Nexe-Espai de Cultura.  Estarà dirigit per la Somelier i nutricionista Clara Antúnez i hi participaran els cuiners Guillem Plana (Restaurant Can Plana), Jordi Llobet (Restaurant l’Ò de Món Sant Benet), Albert Enrich (Restaurant La Mar Salada, de Barcelona), i Bea Velasco (Can Ladis). Així, hi haurà tres arrossos diferents, tres vins, un postre i un licor. Els tiquets es poden obtenir al Nou Celler per un preu de 40 euros.

Però abans de celebrar la Festa de l’Arròs, s’organitza un any més la jornada + K Vi, sota el nom “+KVI: El perquè del Priorat“, organitzat pel Nou Celler amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Fruitós. Enguany es farà dissabte 10 de febrer, a les 7 del vespre al Nexe-Espai de Cultura. Hi participarà la periodista i somelier Ruth Troyano, també autora del cicle de llibres “retrats de Vi” i biòlegs d’enologia, enòlegs i viticultors, etcètera. Els tiquets es venen al Nou Celler i tenen un preu de 12 euros que inclou una copa degustació de regal, dues degustacions de vi i una d’arròs.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí