Es constitueix el Consell d’Infants de Sant Fruitós

0
1121

Una vintena de nens i nenes de 5è i 6è de primària de les escoles del municipi de Sant Fruitós van assistir el dijous passat, al ple de Constitució del Consell d’Infants en representació de tots els seus companys. Acompanyats pels seus pares i mares, han assistit fins a 22 consellers i conselleres que han escollit els seus companys de classe per a representar-los en les sessions de treball que es duran a terme al llarg del curs escolar.

En l’acte de constitució del Consell va assistir-hi la major part dels membres del consistori i l’alcalde, Joan Carles Batanés els va donar la benvinguda i els va fer un primer encàrrec: l’elaboració de un logotip pel Consell i la concessió de 2 o 3 propostes de millora pel poble. A partir d’aquí, els consellers es reuniran el tercer dijous de cada mes per tal de realitzar sessions de treball per treballar en diferents projectes.

La creació del consell d’infants és una aposta del consistori que té com a objectiu fomentar la participació entre els més joves dins la vida pública del municipi. Aquest és un dels cinc consells municipals que es van crear l’any passat perquè la ciutadania pugui participar en les accions que es duen a terme a Sant Fruitós de Bages. Aquests consells són el consell municipal de cultura, el de la gent gran, el d’infància, el de veïnatge i el de joventut.

Els alumnes de 5è de primària de l’escola Monsenyor Gibert ens ho expliquen:

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí