Resultat del 43è Concurs de Pintura Ràpida, Festa de l’Arròs

0
1741
bty

Josep Plaja López, de Begur, ha estat el guanyador del Premi d’Honor Alfred Figueras del Concurs de Pintura Ràpida de la Festa de l’Arròs valorat en 700 euros. Aquest premi d’honor és el primer any que s’atorga amb motiu de l’Any Alfred Figueras 2018. Els fills del pintor, Jordi i Clàudia Figueras, eren a la Sala gran del Nexe per fer l’entrega personalment tot i que no es va poder fer, ja que l’artista guanyador no es trobava a la sala.

Qui sí que va recollir el Primer premi, valorat en 450 euros, va ser l’Antonio Mariscal Luque de Sant Joan de Vilatorrada, que l’any passat va quedar en segon lloc. L’Aida Mauri Grusat de Moià va recollir el Segon premi valorat en 350 euros i el Tercer premi de 250 euros, el va recollir el Valentí Lanza Martínez de Manresa.

En aquesta 43a Edició del Concurs hi han participat un total de 43 obres, i el jurat estava format per Agustí Penadès, pintor local, Assumpta Sala, experta en art i en l’obra de l’Alfred Figueras, Pep Creus, dissenyador gràfic, Jaume Fornells, galerista i Meritxell Llobet, llicenciada en Belles Arts.

Premi d’Honor Alfred Figueras. Josep Plaja López

 

Primer premi. Antonio Mariscal Luque.

 

Segon premi. Aida Mauri Grusat.

 

Tercer premi. Valentí Lanza Martínez

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí