La Fundació Alicia presenta un receptari per recuperar la cuina de caça

0
853

Món Sant Benet acull la presentació de ‘La cuina del senglar a Catalunya’, una jornada per a restauradors que proposa una guia pràctica i un receptari per a recuperar la cuina de caça, “una opció sostenible i d’equilibri ecològic”.

Des de la Fundació Catalunya La Pedrera i Alícia proposen mesures per pal·liar alguns dels problemes vinculats al creixement de comunitats de senglars. Així, s’impulsa el projecte per aportar solucions a “un problema territorial: l’excés de senglars”.

Des de la fundació asseguren que els productes de proximitat, que cada dia són més presents a la taula, són “símbol de qualitat i de valor afegit”. En aquest cas, es tracta de l’aprofitament de la carn de caça de porc senglar, molt present a diversos territoris de Catalunya. La cuina de caça és “una opció sostenible i d’equilibri ecològic”, segons afegeix Alicia, que s’ha fet al llarg de la història, i que, en l’actualitat va perdent posicionament. Així, consideren que la tradició, la sostenibilitat i l’equilibri natural són motius suficients treballar aquesta cuina i no només recuperar-la, sinó també actualitzar-la.

La Cuina del Senglar’, doncs, es presenta com una de les opcions viables i sostenibles per respondre un problema que va a l’alça. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí