Els santfruitosencs participen en una caminada d’Alella

0
658

“A cent cap als cent” és un cicle de passejades per a gent gran que té molt èxit entre els municipis participants. Sant Fruitós de Bages és un d’ells que, a més, va ser l’amfitrió de la primera parada d’aquesta temporada. Ara ha estat el torn d’Alella (Maresme), que ha acollit la segona caminada del cicle que organitza la Diputació de Barcelona.

Així, un nombrós grup de jubilats santfruitosencs s’ha traslladat fins al municipi maresmenc per a conèixer el seu entorn natural. Els acompanyaven, també, participants de Torrelles de Llobregat, Sant Climent de Llobregat i els amfitrions d’Alella. La caminada va començar pujant per la riera i visitant la Vinya Testimonial i tot seguit es va seguir pujant per la Serralada Litoral fins a la carena. Després d’un tram resseguint-la, es va iniciar el descens per uns corriols on es va poder observar els efectes d’un incendi d’aquest estiu i després es va caminar entremig de les vinyes. Una vegada retornats al punt de sortida, al pavelló municipal, es va compartir un dinar de germanor. I cap a dos quarts de quatre el grup va tornar cap a Sant Fruitós.

Aquest programa de caminades per a gent gran ofereix la possibilitat de conèixer diferents entorns geogràfics de la província, vivint la natura d’acord amb les pròpies possibilitats de cada participant, fomentant també les relacions interpersonals i de grup.

Les properes sortides seran el 20 de març a Torrelles de Llobregat, el 10 d’abril a Sant Climent de Llobregat i la cloenda serà el 16 o 17 de maig a Palau Solità i Plegamans. La primera del cicle va ser a Sant Fruitós de Bages el passat mes de novembre.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí