Trobar el Click perdut i dues xerrades protagonitzen la II Setmana del Comerç de Sant Fruitós

0
1658

La setmana del comerç ha començat amb força a Sant Fruitós de Bages. I és que la iniciativa de trobar el Click perdut als establiments adherits al Sant Fruitós Comerç Actiu ha donat molta vida als comerços del municipi. Dilluns, coincidint amb l’inici d’aquesta activitat, desenes de nens i nenes, acompanyats dels seus pares i familiars, recorrien els establiments santfruitosencs per trobar el Click i segellar les seves butlletes.

I és que del 19 al 25 de març de 2018, amb motiu de la II Setmana del Comerç que promociona la Generalitat de Catalunya, Sant Fruitós Comerç Actiu organitza tres actes. El primer d’ells està oberta a tothom i és una activitat familiar, divertida i amena a la qual esperem que tots hi participin. Es tracta de la promoció comercial “troba el click perdut“. I la resta són activitats  pels comerços associats.

Troba el click perdut

A l’interior de cada comerç participant hi haurà un click amagat i es tracta de trobar-lo. Cada participant disposarà d’una butlleta amb una sèrie de caselles que caldrà emplenar amb el click que correspongui i el segell de cada comerç. Un cop s’hagin trobat el màxim de clicks possible, s’ha d’anar al Nexe, el dissabte 24 de març de 18 a 19h, on es farà un obsequi i es participarà en un sorteig de lots de Playmobil.

A més, es convida a tots els participants a berenar i gaudir d’una exposició de diorames de Playmobil, a càrrec de Clickdioramas, els dies 24 de març de 16 a 21 h, i el dia 25 de 10 a 13 h.

Xerrada: Motivació al comerciant

La segona acció és una xerrada per tractar el tema de la motivació al comerciant, a càrrec d’ESCODI, Escola Universitària de Comerç, el dimarts 20 de març, a la sala del Nexe. Serà a càrrec d’Andreu March, expert en Visual Merchandising  per a diferents marques nacionals i internacionals com Santa Eulàlia, The North Face, Sebago, La Mallorquina, o Redpoint,  entre d’altres.

Es parlarà de les claus per a una experiència de compra satisfactòria i si vols millorar l’experiència de compra a la teva botiga. Els principals temes seràn aonseguir que el client flueixi a la botiga, que es presentin i es parlin bé dels productes i adaptar-se a les noves formes de comprar actuals.

Xerrada: Seguretat en el comerç

Serà l’últim acte i es farà a càrrec de la Policia de Proximitat dels Mossos d’Esquadra, per tractar el tema la seguretat al comerç. Es durà a terme el dijous 22 de març a la sala del Nexe.

Una iniciativa de la Generalitat

La Generalitat organitza la segona edició de la Setmana del Comerç, que se celebrarà del 19 al 25 de març, amb més de 200 actuacions arreu de Catalunya. La Setmana s’iniciarà dilluns, 19 de març,  amb una sessió inaugural presidida pel secretari general del Departament, Pau Villòria, i continuarà, del 20 al 23 de març, amb les Jornades Comerç Increïble, unes jornades de coneixement i debat que s’articulen enguany en 4 eixos: Construint experiències; Gestió orientada a les persones; Comerç, territori i vida urbana; i Solucions digitals.

A banda de les jornades, durant la setmana estan previstes més de 200 activitats arreu del territori, organitzades per 136 entitats i associacions, i que s’allargaran fins el 25 de març. Les comarques de la Catalunya Central acolliran un total de 43 activitats, organitzades per 27 entitats i associacions. A les comarques de la Catalunya Central tindran lloc un total de 43 activitats, organitzades per 27 entitats i associacions.

Amb l’objectiu d’apropar als ciutadans la 2a edició de la Setmana del Comerç, s’ha impulsat la web app www.setmanadelcomerc.cat, on es poden consultar les diferents activitats. D’altra banda, amb l’objectiu d’apropar a la ciutadania a la 2a edició de la Setmana del Comerç, s’ha creat la web app setmanadelcomerc.cat, on es pot accedir als continguts de les jornades #comerçincreïble i inscriure-s’hi, així com accedir a les activitats que organitzen les associacions de comerciants d’arreu del territori. Aquestes activitats estan geolocalitzades en un mapa i es poden cercar per població, per data o per paraula clau.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí