L’Associació de Veïns de La Rosaleda es mostra satisfeta amb la solució de l’ascensor

0
878

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha rebut el projecte tècnic que ha de garantir el bon funcionament de l’ascensor de la passarel·la de La Rosaleda.

S’ha desenvolupat a partir de l’informe on es determinen les deficiències i les causes de les freqüents averies i aporta les solucions tècniques per tal de resoldre la problemàtica endèmica de l’aparell, unes reparacions que costaran al voltant dels 70.000 euros.

Amb tot, el president de l’Associació de Veïns de la Rosaleda, David Fernández, assegura que estan satisfets que el tema “estigui en vies de solució”. Afegeixen que tenen ganes que es pugui recuperar aviat l’equipament que, pels veïns, és tant necessari.

El projecte exposa, com a principals problemes a resoldre, que la maquinària de l’aparell es sobreescalfa amb les altres temperatures pel seu tancament de vidre, que té deficiències en les mesures de rescat i evacuació i que els tancaments no estan ben aïllats de l’aigua quan plou. A més l’ informe tècnic posa de manifest, entre altres qüestions,  que la maquinària amb què funciona l’aparell no és adequada per ascensors a l’aire lliure.

En aquest sentit el projecte encarregat proposa la instal·lació d’una coberta a la part superior i una malla protectora als laterals per evitar l’escalfament, modificar el pendent del paviment exterior de l’ascensor i impermeabilitzar la planta baixa de l’estructura per evitar les filtracions d’aigua, i substituir l’actual maquinària per una adequada per aparells que treballin a l’exterior.

Recordem que aquest ascensor, des de la seva inauguració, ha patit múltiples averies i ha donat més d’un ensurt als seus usuaris. L’equip de govern municipal va decidir tancar-lo el passat mes de juny per tal d’evitar nous ensurts.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí