Sor Lucía Caram presenta el projecte solidari ‘Invulnerables’

0
917

Invulnerables lluita contra la pobresa i l’exclusió social de les famílies, però, sobretot dels infants, i es pot conèixer a través de l’exposició de fotografies ‘Tot és possible”.

La Biblioteca Municipal de Sant Fruitós de Bages acollirà el proper dimarts 17 d’abril la presentació del projecte solidari Invulnerables a càrrec de la monja i activista social sor Lucía Caram. El projecte es porta a terme en diferents ciutats del país per lluitar contra la pobresa i l’exclusió social de les famílies, i sobretot dels infants. La conferència anirà acompanyada per l’exposició de fotografies #Invulnerables ‘Tot és possible’.

Aquesta mostra es podrà visitar fins al proper dia 23 d’abril a la Biblioteca Municipal. L’exposició està composta per un recull d’imatges fotogràfiques dels professionals Sunsi Albets, Joan Locubiche, Víctor López i Rubén Quintas que mostren els somnis d’infants en situació de vulnerabilitat que són beneficiaris del programa impulsat per les Fundació FC Barcelona, l’Obra social La Caixa, la Fundació Rosa Oriol i la Generalitat de Catalunya.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí