Clara Oliveres composa una cançó dedicada als Fruitons, els nous éssers fantàstics de Sant Fruitós

0
235

Pocs dies abans de Sant Jordi, la regidora de cultura de l’Ajuntament de Sant Fruitós, Laia Feliu, anunciava així una sorpresa molt gran de cara a la Diada:

Doncs la sorpresa es va fer realitat el mateix divendres a la tarda, durant la presentació a la biblioteca municipal del llibre de Sant Jordi d’aquest any que es diu: Sala i Ricardis desperten els Fruitons. Doncs bé, en aquell moment va aparèixer l’artista santfruitosenca Clara Oliveres, i va presentar el que ha de ser el tema de l’estiu de Sant Fruitós de Bages: Una cançó sobre els nous habitants del poble, Els Fruitons.

Recordem que son aquells éssers fantàstics que han aparegut al poble des de fa uns mesos per ensenyar als més petits tots els racons i secrets d’allà on viuen i també per ensenyar-los a protegir l’entorn. De fet, la cançó ja insta, precisament, a cuidar del que és casa seva. Oliveres explica que la idea de la cançó està inspirada en aquest conte que es va presentar divendres i, assegura, que la història necessitava anar acompanyada d’una peça musical. Se li va fer l’encàrrec i ella mateixa va composar la lletra i la música. 

 

“Aquest llibre necessitava una cançó. Els Fruitons tenen encara molt suc per extreure”

 

David Rossell, productor d’Artés que ha treballat amb grups de primer nivell de Catalunya, va ser qui va acabar de fer possible que la cançó avui sigui realitat. La cançó es diu Els Fruitons i es pot trobar a Youtube i Spotify. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí