AGENDA

[ai1ec view="agenda"]
oct.
3
Ds
2015
Benet Games
oct. 3 – oct. 4 tot el dia

Sant Fruitós de Bages tornarà a acollir els dies 3 i 4 d’octubre els Benet Games, una atractiva proposta d’esports a l’aire lliure que l’any passat va tenir una molt bona acollida, amb dos grans pols d’activitats: el centre del nucli urbà (Cobert de la Màquina de Batre i immediacions) i el complex de Món Sant Benet. L’Ajuntament està acabant de definir tot el programa, tant de la jornada de dissabte com del diumenge amb una clara voluntat que aquest esdeveniment es consolidi al calendari de propostes lúdiques que el municipi ofereix al cap de l’any.

A banda de múltiples esports susceptibles de practicar per part dels participants hi haurà actuacions musicals. La combinació d’esports i música completa el ventall de possibilitat de diversió per als joves i també per a les famílies. Entre les moltes activitats, van ser especialment valorades algunes que es van fer al mateix riu Llobregat, com les passejades amb canoa o la tirolina que creuava el riu.

La previsió és que enguany el Bosquet de Sant Fruitós assumirà un protagonisme creixent, ja que permet la pràctica de diferents disciplines d’esports a l’aire lliure i perquè a la plaça 11 de setembre, el Cobert de la Màquina de Batre estarà en obres.

Les persones que vulguin aportar suggeriments, propostes o ampliar informació, l’organització disposa del correu electrònic: info@benetgames.cat i el telèfon municipal 93 878 80 31 (De 9 a 14 hores).

abr.
22
Dv
2016
Presentació conte dels gegants Sala i Ricardis @ Biblioteca municipal
abr. 22 @ 19:00 – 20:00
Presentació conte dels gegants Sala i Ricardis @ Biblioteca municipal

Presentació i lectura del nou conte dels gegants de Sant Fruitós, Sala i Ricardis, que aquest any ens transporten als anys daurats de la indústria tèxtil al poble, com sempre a través d’una història plena d’il.lustracions i color! Els autors Rosa Camprubí, Pep Creus i Galdric Sala ens en faran cinc cèntims i signaran exemplars

set.
22
Dv
2017
Xerrada Pensions i Estat del Benestar @ Nexe Espai de Cultura
set. 22 @ 19:30 – 20:30
oct.
30
Dl
2017
Ple Extraordinari – Ordenances Fiscals i pressupost 2018 @ Sala de Plens de l'Ajuntament
oct. 30 @ 18:00 – 19:00
juny
9
Ds
2018
Música “Gospel+Tribute” @ Cobert de la màquina de batre
juny 9 @ 21:30 – 22:30
Música "Gospel+Tribute" @ Cobert de la màquina de batre

A càrrec de THE RIVER TROUPE GOSPEL