Aquest cap de setmana, arriba el primer torneig de tenni taula a Sant Fruitós de Bages

0
520

Les piscines municipals de Sant Fruitós de Bages acolliran aquest dissabte 19 de febrer el primer torneig de ping-pong del municipi.

Aquest dissabte 19 de febrer se celebrarà el primer torneig de ping-pong de Sant Fruitós de Bages organitzat pel Club Cefar, una entitat recreativa de recent creació i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Fruitós.

Alfredo Pagani, president del club Cefar, diu que la intenció és fer diversos tornejos a l’any.

Segons Pagani, aquest torneig s’ha inspirat en altres que es duen a terme a la comarca com el de Castellgalí, amb el qual està agermanat.

El torneig es dividirà en dues categories, nivell avançat i nivell principiant, per tal que tothom pugui participar-hi.

Els partits de la categoria de nivell avançat s’iniciaran a les 10 del matí del dissabte 19 de febrer i els participants en la categoria de principiants competiran a partir de 2/4 de 4 de la tarda. La competició es realitzarà a les instal·lacions de les piscines municipals.

Prèviament al torneig, s’han programat dues sessions de pràctica de la mà de professionals del club esportiu que també comptaran amb un robot específic per realitzar els entrenaments. La primera de les sessions va tenir lloc divendres passat i la propera s’impartirà aquest divendres 18 de febrer, a partir de les 4 de la tarda, al Nexe – Espai Jove.

Les persones interessades a prendre part en el torneig, han d’inscriure’s prèviament a través del web de l’Ajuntament. Per a més informació podeu contactar amb el Nexe Jove al 609 002 154, a les xarxes socials @nexejove o per correu electrònic a nexejove@santfruitos.cat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here