Aquest dimecres arriba el Taller de Fotografia, englobat en la iniciativa de l’Estiu Jove

0
156

Demà dimecres al matí se celebrarà el Taller de Fotografia a Sant Fruitós, una de les múltiples activitats que s’han organitzat en la iniciativa de l’Estiu Jove.

Aquesta gimcana fotogràfica serà a les 11 del matí i tindrà lloc al Nexe Espai Jove. L’activitat tindrà una durada aproximada d’una hora. Totes les fotografies i material que es faci durant el taller, es podran fer tant amb un telèfon mòbil com amb una càmera de fotos digital.

La Gisela Garcia, tècnica de Joventut, parla sobre aquest taller.

L’objectiu principal d’aquesta activitat és utilitzar la càmera com a eina d’exploració. Durant la gimcana es faran diferents dinàmiques on s’aprendrà a sensibilitzar la mirada i a estimular la imaginació i els sentits a través del joc. El taller està especialment pensat per als i les joves amb inquietuds digitals i amb interès en l’àmbit de la fotografia, però tothom es pot apuntar.

L’activitat serà a càrrec de la fotògrafa Marta Garcia, i durant el taller es treballaran diferents aspectes relacionats amb la fotografia.

Gisela Garcia explica els diferents punts que hi haurà.

Per assistir al taller s’ha de fer una inscripció prèvia. Es pot fer a través del correu del nexe jove o a les seves xarxes socials. També han habilitat dos números de telèfon.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here