Aquest dissabte arriba Comerç al Carrer a Sant Fruitós

0
203

Aquest dissabte al matí els comerços de Sant Fruitós tindran descomptes i promocions especials. El motiu és la festa del Comerç al Carrer.

Des de les nou del matí fins a dos quart de dues del migdia, hi haurà paradetes al carrer davant les botigues del municipi. L’Associació de Comerciants i l’Ajuntament han impulsat aquesta iniciativa, que a més, estarà acompanyada de diferents actuacions musicals. El president de l’Associació de Comerciants, Jaume Plans, ens ho explica.

Jaume Plans, president de l’Associació de Comerciants, explica la iniciativa

Els establiments adherits a l’Associació Sant Fruitós Comerç Actiu exposaran els seus productes al carrer i oferiran descomptes i promocions especials.

Per compres superiors a 20€ es regalarà una bossa de roba amb l’eslògan “Jo compro al comerç local”. I per compres superiors a 10€ s’oferiran tiquets bescanviables per refrescos i cafès als bars i restaurants del municipi adherits.

Durant tot el matí hi haurà actuacions musicals en directe en diferents llocs del poble. A la plaça de l’Ajuntament hi haurà swing de la mà de Mon Petit Món. Al carrer Sallent sonaran les rumbes d’en Kevin Deké i a la plaça del Ressorgiment hi haurà el Blues del Sergio.

Jaume Plans ens explica la importància d’aquest esdeveniments per al comerç local

Amb aquesta jornada de comerç al carrer es vol donar visibilitat als establiments del poble i fomentar el consum de proximitat. Ràdio Sant Fruitós farà una cobertura de tota la jornada.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here