Conclouen les obres de millora dels polígons Sant Isidre, Riu d’Or Casa-Nova i La Bòbila

0
145

Sant Fruitós de Bages ha finalitzat aquesta setmana les obres dels polígons d’activitat empresarial del municipi. Concretament, els de Sant Isidre, Riu d’Or Casa-Nova i La Bòbila. Aquestes tasques han millorat les instal·lacions en vers a tres eixos: la seguretat, la mobilitat i l’aigua.

El projecte forma part del Programa Complementari de Modernització de Polígons de la Diputació de Barcelona. Aquest té l’objectiu de renovar els polígons de la província en matèria d’infraestructures, serveis, promoció i actuacions innovadores,

Les actuacions executades per aquest projecte estan estructurades en diferents àmbits. Un d’ells és el relatiu a la seguretat, pel qual s’han instal·lat 21 càmeres en 9 emplaçaments, un d’aquests punts amb energia fotovoltaica. El segon àmbit té a veure amb la mobilitat, on s’han realitzat treballs de pavimentació de la calçada, una rotonda interna i zones de delimitació d’aparcament de cotxes. Per últim, també s’han introduït millores en l’aigua, amb l’adequació i millora de les instal·lacions de clavegueram.

Des de l’Ajuntament han assegurat que les tasques suposaran unes “millores notables en la mobilitat, la seguretat i la sostenibilitat ambiental d’aquests polígons industrials”, tot apuntant que 195 empreses de la zona se’n beneficiaran de les mateixes. Aquestes empleen un total de 1.964 persones.

El consistori ha finançat part del projecte, que ha tingut un cost total de 385.542,99€. D’aquests, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha aportat 117.000€, és a dir, el 30%. El 70% restant ha anat a càrrec de la mateixa Duputació de Barcelona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here