Darreres entrades disponibles per veure “El Secret de la Lloll”

0
568

El renovat Teatre Casal Cultural acollirà dissabte vinent, 10 de novembre, l’espectacle de la popular Lloll Bertran.

El Secret de la Lloll, és un conte teatralitzat, una història romàntica d’un comte francès i una cupletista catalana, plena d’aventures, sorpreses i bogeries. Un espectacle fresc i divertit, en què la Lloll fa tots els papers de l’auca i desplega el seu ofici i el seu art com a gran show-woman que és. Aquest espectacle és molt més que un monòleg teatralitzat. Hi trobarem un bon assortit d’estils musicals, en una història de suspens en la qual conviuen personatges ben variats i algun de molt actual. Veurem la Lloll seduint-nos amb tot el seu gran talent per a la comèdia, el cant, el ball, la paròdia i la capacitat d´emocionar.

Oblidarem penes i preocupacions i potser, al final, ens preguntarem si tot això que ens explica és o no ficció, tal com diu el conte…, potser sí, potser no.

Entrades anticipades a la venda al preu 12 €

Les entrades que encara resten disponibles ja es poden comprar per internet, amb un preu de 12 € anticipada. El preu a taquilla serà de 15 €. També es poden comprar físicament a l’Àrea de Cultura, al NexeJove i a la Biblioteca Municipal de Sant Fruitós de Bages.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here