El 27è Festival Internacional de Música clàssica es presenta a Sant Fruitós

0
607

El 27è Festival Internacional de Música clàssica tornarà a Sant Fruitós de Bages el proper juliol. Divendres es va fer l’acte de presentació a l’Ajuntament municipal.

El festival es celebrarà els dies 8, 15 i 22 de juliol als Jardins de Sant Benet de Bages. A la presentació hi van participar l’alcaldessa, Àdria Mazcuñan; la regidora de cultura, Laia Feliu; la soprano i coordinadora del Festival, Mireia Pintó; el president de la D.O. Pla de Bages, Joan Soler, i els representants dels cellers Collbaix i Sant Miquel d’Oló.

La regidora Laia Feliu parla sobre el festival

L’alcaldessa va obrir l’acte de presentació i tot seguit va cedir la paraula a Mireia Pintó. La coordinadora del Festival va llegir un redactat i va agrair als patrocinadors i a les persones que faran possible l’esdeveniment. Va explicar cadascun dels concerts que es faran durant aquests tres dies, i va recordar que aquest any, per les dificultats que es presenten, el Festival durarà tres dies i no quatre, tal com es feia abans de la pandèmia.

A més, va agrair els tres cellers que hi participen: Vins Abadal, Sant Miquel d’Oló i Collbaix. També es va remarcar, per part dels assistents, la importància dels productes de proximitat com aquests vins. A l’acte també es va explicar que enguany el Festival costarà uns 32.000€.

La Laia Feliu parla sobre la importància de poder tornar a fer actes culturals després de les restriccions.

Les entrades es podran comprar per vint-i-cinc euros des d’aquesta setmana al web codetickets, o de forma presencial a Foto Isidre de Sant Fruitós, al teatre Kursaal de Manresa o directament als mateixos concerts.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here