El confinament escolar manté bones xifres al Bages, però puja a la Catalunya Central

0
336

El coronavirus comença a desaparèixer de les aules. Tot i que el confinament escolar ha augmentat a la Catalunya Central, millora les seves xifres al Bages, Moianès i Solsonès.

Tal com ha publicat Regió7, al Bages no es va produir cap variació entre el 6 i el 13 de març pel que fa a centres amb grups confinats o al mateix nombre de grups confinats. Tot i això, sí que hi ha un descens pel que fa al total de persones confinades, que han disminuït en un total de 86, el que suposa un 10% de caiguda.

En el global de la Catalunya Central, però, sí que augmenten els confinaments. Tot i que s’han notificat menys centres amb aules confinades, han crescut els grups i les persones confinades. Les comarques d’Osona especialment, i Anoia en menor mesura, són les grans responsables. La primera ha registrat un increment de 306 persones confinades, mentre que a Anoia en són 47. 

En total, a la Regió Central es va concloure la passada setmana amb 64 centres educatius amb grups confinats, entre llars d’infants, escoles de primària i instituts. 8 menys que les que s’havien notificat la setmana passada. Concretament, aquesta xifra suposa el 14,5% dels centres totals de l’àrea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here