El coronavirus a les escoles un any després

0
115
Paidos
Foto: Escola PAIDOS

Un any després de l’arribada del coronavirus, l’Escola PAIDOS va reprendre aquest curs presencialment. No obstant això, ara que ja han arribat al tercer trimestre, la situació no està completament controlada, ja que de vegades es donen casos de positius a l’escola.

El director Jordi Costa, ha explicat a La Central com van viure aquell primer moment. 

Jordi Costa, director de l’Escola PAIDOS, explica com van viure la primera fase de la pandèmia

En aquests moments, la normativa d’actuació ja està establerta pel departament de Sanitat, i és relativament senzilla. En el cas de que es detecti un positiu a l’escola, tota la classe on es troba el nen amb coronavirus s’ha d’aïllar, i es torna a l’ensenyament online com el darrer trimestre del curs passat. A més, les famílies ràpidament tenen dia i hora per a anar-se a fer una PCR a l’escola. 

Pel que fa als alumnes i als professors, s’han adaptat bastant bé, a més, els professors de la PAIDOS ja tenien certa experiència amb les noves tecnologies, tal i com explica el seu director. 

Jordi Costa, director de l’Escola PAIDOS, explica l’adaptació dels professors

D’altra banda, els alumnes que més ho han notat han estat els adolescents, perquè estan més esvarotats i s’han hagut de posar moltes normes noves, en quant a les notes, en cap curs escolar s’han notat canvis, ni positius ni negatius. 

Respecte al curs actual i el curs vinent, el director de l’Escola PAIDOS no hi veu gaires possibilitats de que tot torni a ser com abans. 

Jordi Costa, director de l’Escola PAIDOS, reflexiona sobre el proper curs

Pel que fa a les vacunacions, en Jordi Costa ha explicat que la majoria de professors ja estan vacunats, però descarta que tot torni a la normalitat aquest curs. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here