El Nexe Espai Jove amplia el seu horari

0
572
Paula Mora i Jordi Carulla en una de les zones del Nexe Espai Jove.

A Sant Fruitós de Bages, el Nexe Espai Jove ha estrenat aquest primer cap de setmana del mes de febrer amb un nou horari ampliat i una programació estable.

Des del divendres, aquest centre de referència per al jovent santfruitosenc ha modificat el seu funcionament. Des d’aquest mes de febrer, el Nexe Espai Jove estarà obert cada tarda de dilluns a divendres, de 2/4 de 5 a 2/4 de 9 del vespre, i també els divendres al matí  de 2/4 d’11 a 2/4 d’1 del migdia.

Tot plegat va començar el passat divendres a la tarda amb un taller de cupcakes i magdalenes. Les temàtiques de les activitats seran molt similars a aquesta, i variaran entre  tardes de cinema, tallers de cuina, tornejos de ping-pong o vespres de jocs de taula, entre altres.  La programació s’ha confeccionat tenint en compte els interessos del col·lectiu i s’anirà adaptant en funció de les seves demandes.

La idea de l’Ajuntament de Sant Fruitós és apostar per oferir oci, cultura i esport des del mateix poble en un mateix indret. El Nexe Espai Jove també és un equipament pensat per a que els joves puguin estudiar a les seves sales, rebre assessorament d’àmbit acadèmic, afectiu o laboral i compta també amb d’una sala polivalent per al treball en grup o per a fer diferents activitats això com també per a l’oci amb un espai per al ping-pong, futbolí i billar.

De fet, en aquest sentit, des de la regidoria de Joventut han anunciat que darrerament també s’habilitaran dos bucs d’assaig totalment equipats, per tal que músics o grups del poble disposin d’un espai on poder trobar-se. Aquests espais estaran disponibles molt aviat, ja que durant els darrers dies s’han acabat d’ultimar els treballs d’insonorització.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here