El Nexe Espai Jove inaugurarà demà el mural “Carrers lliures de por”

0
98

A Sant Fruitós de Bages, aquest dissabte al Nexe Espai Jove s’estrenarà el mural “Carrers lliures de por”. Aquesta pintura està situada a la porta d’entrada de l’equipament juvenil.

L’acte d’inauguració començarà demà a les set de la tarda amb la projecció del documental “Las que faltaban”.

Estrella Morales, regidora de Joventut de Sant Fruitós, ens explica l’acte d’inauguració.

El contingut d’aquest mural de grans dimensions va ser ideat per diverses dones del municipi que van prendre part en les sessions participatives durant el Març lila. Aquestes dones, juntament amb el col·lectiu feminista “Mai sense Veu” i l’artista local Clara Oliveres, van plasmar les seves idees al mural.

Abans de la inauguració, es projectarà el documental “Las que faltaban”. Aquesta peça es va enregistrar de forma amateur durant la gira de la Mafalda. L’audiovisual és un relat col·lectiu en el qual han participat diverses dones de l’àmbit musical que expliquen la seva experiència en el sector. Les entrevistades parlen de rols, discriminacions, referents, sororitat, feminisme i lluita.

L’alcaldessa Àdria Mazcuñan valora la importància de donar visibilitat a les dones en aquests sectors

Les persones interessades a assistir a la inauguració s’han d’inscriure a través de l’Instagram del Nexe Jove o a l’enllaç que s’ha proporcionat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here