El Nexe Espai Jove oferirà demà un taller gratuït de dibuix a càrrec de l’artista digital Larkei

0
107

Demà dimecres l’artista digital experta en dibuixar persones i rostres, Larkei, oferirà un taller de dibuix gratuït al Nexe Espai Jove.

La classe serà a dos quarts de sis de la tarda i durarà una hora aproximadament. El taller serà per aprendre i millorar tècniques per a dibuixar persones i rostres. L’artista Marta González, amb el nom artístic de Larkei, serà l’encarregada d’impartir-lo. La regidora Estrella Morales valora així el taller

La regidora de Joventut, Estrella Morales, valora el taller

Per motius sanitaris degut a la pandèmia, les places són limitades i els materials necessaris per a fer el taller, llapis, goma i bloc o llibreta, els hauran de portar els propis assistents.

L’artista que ho imparteix és Larkei, experta en dibuix de persones i rostres, a més de fer altres activitats relacionades amb l’art com la fotografia. A més, les seves obres estan exposades al Nexe Jove. La Marta González, Larkei, ens explica quan es va començar a interessar pel món del dibuix.

Marta González, Larkei, parla del seu gust per la música

Cal recordar que les places per assistir-hi eren 15 i es van omplir ràpidament. Per aquest motiu, l’Ajuntament va decidir que dijous es torni a fer el mateix taller a la mateixa hora, donat la quantitat de gent que s’hi va apuntar, i també està complert. També està previst que es faci un segon taller al mes de maig en el que s’introduiran nous conceptes als que ja s’explicaran demà.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here