El Nexe Espai Jove oferirà un taller per a aprendre a cosir compreses de roba

0
79

El Nexe Espai Jove ha organitzat un taller per a aprendre a cosir compreses de roba. Serà divendres dia 14 i s’emmarca dins del cicle “Canviem les regles”.

Començarà a les cinc de la tarda a la Biblioteca Municipal i el dirigirà la docent Laura Orive. Aquesta proposta té per objectiu que les participants aprenguin a confeccionar compreses de roba, i que també coneguin els beneficis mediambientals que suposa el seu ús. La Irene Kosanovic de l’associació “Mai Sense Veu” ens explica el contingut del taller.

Irene Kosanovic parla del taller organitzat al Nexe

Aquest taller serà el segon que es realitzarà en el marc del cicle “Canviem les regles”. Aquest està englobat dins dels actes que es van fer pel març lila que no es va poder celebrar degut a la pandèmia. L’Ajuntament i el col·lectiu feminista “Mai sense Veu” van organitzar conjuntament actes en relació a la dona durant tot el mes de març, i un d’aquests era el cicle “Canviem les regles”, que encara continua.

La Irene Kosanovic explica la importància d’aquests tallers.

Les persones interessades en participar s’han d’inscriure prèviament a través de l’Instagram del Nexe Jove o a l’enllaç que han habilitat ja que degut a la pandèmia l’aforament és reduït.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here