El restaurant santfruitosenc L’Ó, reconegut al rànquing de The Fork

0
255

Si el restaurant moianès Can Jubany ha sigut considerat el millor de l’any 2021 a l’Estat espanyol, el santfruitosenc Món Sant Benet també s’ha colat entre els cinc millors.

És un dels clàssics del Bages pel que fa a distincions de l’alta cuina. En aquest cas, L’Ó ha aparegut tancant el top 5 de millors restaurants de l’any 2021 a Espanya. Aquesta notícia arriba un mes després que el negoci santfruitosenc aconseguís renovar la seva Estrella Michelin per novè any consecutiu, una fita única en tota la comarca del Bages des del 2013.

Aquest nou reconeixement premia novament la tasca que fa l’equip del restaurant situat a Món Sant Benet. En aquest cas, sota la direcció del gerent, Ferran González, i el lideratge del xef Ivan Margalef. Tots dos compten amb el suport de Xavier Benito i la cap de sala i sommelier Irene Cozas.

En aquest cas, la seva cuina aposta pels productes de proximitat i la tradició catalana. Ho fa, però, a través de tècniques d’avantguarda, una bona presentació i un bon servei. La voluntat del restaurant és fer una cuina de qualitat, propera i a l’abast del públic. I reservar taula a L’Ó s’ha convertit en una tasca complicada.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here