Els Bombers donen per extingit el foc al polígon de Sant Isidre

0
602
Nau de Plàstics Ensija
Nau de Plàstics Ensija

Dijous passat, el cos de Bombers de la Generalitat van donar per finalitzades les tasques de control de l’incendi que es va produir a Sant Fruitós de Bages el passat 13 d’agost de matinada. 

Una setmana i mitja després, encara es pot veure una petita columna de fum, però segons les autoritats, això no es considera un perill per a la salut de la població. 

Un cop el cos de Bombers van donar per extingit administrativament l’incendi es va donar pas a les tasques d’extracció de la runa de les naus afectades. En aquest procés, els bombers acabaran de remullar la zona per tal de que no hi hagi cap rebrot. 

Recordem que l’aparatós incendi ha acabat calcinant completament la nau de l’empresa de transports i logística Go Viltrans i prop del 90% de la del costat, Plàstics Ensija. Tot i això, l’empresa Go Viltrans va poder evacuar diversos tràilers enmig de les flames però Plàstic Ensija dubta de poder seguir endavant. Malgrat tot, no s’han hagut de lamentar pèrdues personals. 

Per la seva banda, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages va emetre un comunicat on assegura que els treballadors de les empreses properes poden accedir als seus llocs de treballs sense cap perill i es posa a disposició de les empreses afectades per tal de donar el suport necessari. 

Finalment, alguns veïns de Manresa i de Sant Fruitós s’han queixat de la forta pudor a cremat fruit de les runes que encara fumegen. Segons els Bombers, són fumeroles que s’hauran d’apagar soles perquè és perillós actuar-hi per risc d’esfondrament. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here