Els gimnasos reobren amb el 50% de l’aforament amb la incertesa de l’impacte de l’arribada d’una quarta onada

0
133
Gimnasos
Gimnasos

L’esport continua posant-se en marxa a Catalunya, però ho fa amb incertesa. Fa dies ja es van començar a reprendre parcialment algunes competicions que donen accés a campionats estatals. I des d’ahir, els gimnasos van recuperar el 50% dels aforaments per a activitats esportives grupals i en espais tancats que acreditin la suficient ventilació. Tot i això, els clients encara no s’atreveixen a tornar-hi. Ens ho explica el Miquel Quilez, de Crossfit Manresa.

Miquel Quilez, de Crossfit Manresa, explica la reacció dels clients a la reobertura dels gimnasos

Tot i la baixa assistència en els gimnasos, els negocis sí que s’han preparat per rebre novaments els clients. Tots els establiments han hagut d’adaptar-se a unes normatives estrictes de seguretat i ventilació. 

Miquel Quilez, de Crossfit Manresa, detalla les mesures que ha pres el seu establiment

La por i la incertesa a una tercera onada, juntament amb les mesures que ja s’han pres amb anterioritat han provocat l’empipament d’alguns empresaris com el Miquel Quilez, que ha hagut de resignar-se amb la gestió del PROCICAT.

Miquel Quilez, de Crossfit Manresa, valora els protocols del PROCICAT

El govern català tornarà a analitzar les últimes dades de pandèmia i l’evolució de les variants covid que han arribat a Catalunya en els propers dies per decidir noves mesures.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here