Els pressupostos de la Generalitat fan espai per l’escola Pla del Puig i el CAP de Sant Fruitós

0
152

Els pressupostos de la Generalitat preveuen més de 114 milions d’euros per a la Catalunya Central. Gairebé la meitat de la inversió serà per projectes de transport i carreteres, un 12% aniran a parar al sistema educatiu, i un 10% al sanitari. Aquesta xifra (recordem de 114 milions d’euros) suposa un increment d’un 33% respecte a la inversió de l’any passat a casa nostra.

A Sant Fruitós també s’hi han previst partides, en concret dos. D’una banda, 300.000 euros que es destinaran a millores de l’Escola Pla del Puig, que aquest passat setembre estrenava un nou edifici després de 16 anys en barracons.

Per altra banda, el compromís del Govern de la Generalitat amb el de l’Ajuntament de Sant Fruitós de construir un nou edifici pel CAP al poble serà finalment una realitat. És un edifici de dues plantes de 500 metres quadrats cadascuna, on actualment hi ha el servei de pediatria, llevadora i treballadora social a la planta baixa. El nou CAP, a més, disposarà d’un solar adjacent de més de 1.000 metres quadrats, on es podrà ampliar el servei. Per tant, la proposta és reformar l’edifici i construir un annexe nou, després que ara fa dos anys l’Ajuntament n’aprovés en va aprovar la cessió a la Generalitat.Els treballs haurien d’haver començat fa tot just un any, però l’encàrrec fet a CatSalut no s’ha pogut materialitzar fins ara.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here